Lampu Sterilisasi Ultraviolet

JIBIMED minangka produsen Lampu Sterilisasi Ultraviolet China sing misuwur lan pemasok Lampu Sterilisasi China Ultraviolet. Pabrik khusus kanggo nggawe robot pencegahan epidemi, sterilisasi udara, sterilisasi uap. Kanthi konsep dhasar "teknologi nggambarake kawicaksanan kita, kualitas nggambarake martabat kita". JIBIMED nglumpukake akeh ahli profesional utama lan konsultan terkenal sing melu riset lan pangembangan produk steril sawise pirang-pirang taun dikembangake.


Lampu Sterilisasi Ultraviolet duwe efisiensi desinfeksi tinggi. Kita duwe macem-macem jinis lampu germisida, yaiku Tube Sterilisasi H-Type U, Sterilisasi Ultraviolet Dingin-Katode, Tabung Uvc Dobel Lan Ganda, Tabung Uvc Tunggal lan Papat Pin.

Lampu Sterilisasi Ultraviolet bisa ditrapake ing alat listrik kayata sterilisasi udara dinamis, kabinet sterilisasi uga peralatan kayata sterilisasi, piranti disinfektan. Aparat pewarnaan lan pemurni.

Lampu germisida ultraviolet sing beda duwe efek germisida sing beda. Lampu Sterilisasi Ultraviolet tipe H bisa ditrapake ing alat listrik kayata sterilisasi udara dinamis. Sterilisasi Ultraviolet Dingin-Cathode ukurane cilik, hemat energi, lan efisiensi sterilisasi dhuwur. Iki biasane digunakake ing steril udara lan kanthi efektif bisa nyegah polusi sekunder. Tube End-Double lan Double-Pin Uvc Tube duwe elektroda katoda sing panas. Tabung Uvc Single-End Lan Papat Pin gampang dipasang lan duwe efisiensi bercahaya sing dhuwur.



View as  
 
Tabung Sterilisasi UV jinis H

Tabung Sterilisasi UV jinis H

Tube Tube Sterilisasi UV tipe H dilengkapi starter katoda panas, kanthi spesifikasi saka 5W nganti 55W, lan diameter 17mm lan 19mm.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sterilisasi Ultraviolet kadhemen-kadhemen

Sterilisasi Ultraviolet kadhemen-kadhemen

Ngirit kanthi ukuran cilik lan energi: Sterilisasi Ultraviolet katoda kadhemen efisiensi sterilisasi sing dhuwur; Sinar ultraviolet kanthi dawa gelombang 253,7 bisa mateni kabeh jinis mikroorganisme kalebu bakteri vegetatif, spora bakteri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tabung UVC Geser lan Gandha Pin

Tabung UVC Geser lan Gandha Pin

Tube UVC Double-End lan Double-Pin duwe elektroda katoda panas, wiwitan sing digawe panas, umure rata-rata 8000 jam; wadhah lan soket lampu lampu neon kanthi spesifikasi sing padha bisa digunakake; Tube UVC Double-End lan Double-Pin duwe diameter pipa kaca lan tutup lampu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tube UVC Single-End lan Four-Pin

Tube UVC Single-End lan Four-Pin

Tube UVC Single-End lan Four-Pin kasusun saka sterilisasi lampu UV jarum siji lan papat jarum. Tube UVC Single-End lan Four-Pin uga bisa dilengkapi ballast khusus miturut kekuwatan lampu kasebut. ballast dilengkapi starter panas-alus kanggo konversi frekuensi sirkuit.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Tuku diskon {kata kunci} sing kualitas larang lan regane murah bisa disesuaikan saka Jiangyin Jibimed Medical Instrument Co., Ltd. Pabrik kita minangka salah sawijining pabrikan Lampu Sterilisasi Ultraviolet China lan merek Tionghoa ing China. Grosir {kata kunci} sing digawe ing China mesthi ana ing stok. Dadi sampeyan bisa Grosir nganggo kutipan murah. Produk uga duwe garansi setaun. Muga-muga bisa kerja sama sing bahagia lan dawa karo sampeyan.
  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy