https://i.trade-cloud.com.cn/upload/451/20200813095616495237.jpg?x-oss-process=image/format,webp

Babagan awake dhewe

Jiangyin Jibimed Medical Instrument Co., Ltd.

Jiangyin Jibimed Medical Instrument Co., LTD (JIBIMED) minangka perusahaan teknologi tinggi, manufaktur, distribusi peralatan sterilisasi lan produk medis sing ana gandhengane, dununge ing kutha Jiangyin, Provinsi Jiangsu. Kita utamane ngasilake Robot Pencegahan Epidemik, Sterilisasi Udara, Sterilisasi Uap lan produk liyane.

Enquiry Kanggo Price List


Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, kayata Steam Sterilizer, Air Sterilizer, Epidemik Pencegahan Robot, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.


Warta paling anyar

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy